Faybuliz

TIP | De leukste cadeautjes onder €20,-

Een handgemaakte kaart met scrabble letters op een houten standaard met droogbloemen is origineel, uniek en blijvend!

Als je na verloop van tijd denkt ‘ik wil wat anders’ Zet er dan een ander kaartje, foto of tekening in en je hebt weer iets origineels op de kast staan.

Tip: Vul jouw persoonlijke tekst in, vergeet niet het adres van de afzender in te vullen en wij gaan voor jou naar de brievenbus!

 €9,95

 

 

Oorbellen zijn vrij persoonlijk!

Oorbellen Maeve zijn minimalistisch, natuurlijke kleuren en laten zich goed combineren.

Ook kun je ze goed combineren met andere oorbellen, als je meerdere gaatjes hebt.

Tip: Voor de zilverliefhebbers, niet getreurd deze mooie oorbellen zijn er natuurlijk ook in het zilver.

€12,50

 

Groen is toch wel een favoriete kleur het hele jaar door!

Bestseller Adelle is niet voor niks een favoriet onder jullie! Ze is gemaakt van een stainless steel jasseron met subtiele bolletjes en een tandvormige natuursteen (€19,95)

Als setje met Shortie Jodie is dan ook een perfecte combinatie, de rocailles kraaltjes geven een speels uiterlijk aan het geheel (€12,99)

Ook oorbellen Lara passen goed bij het geheel, de combinatie van groen met de edelsteen dalmatiër jaspis is prachtig! (€16,95)

Dalmatier Jaspis is een sterk beschermende steen die helpt tegen negatieve straling en negatieve energieën. Het is een steen die zorgt voor aarding en helpt om malende gedachten in je hoofd tot rust te brengen.

 

CollectaLiz armbandjes zijn gemaakt van de mooiste natuur- en edelsteentjes  en geregen op stevig elastiek, ze passen dus (bijna) altijd.

Mocht je nou toch een iets grotere of kleinere maat willen, zet het bij de opmerkingen en we maken haar precies naar  jouw wens!

€12,95 – €13,95

De sieraden van Faybuliz zijn stainless steel, verkleuren niet, nikkelvrij en allergieproof!

Chat openen
Custommade? App je me?
Hi, heb je een tof idee? Personal touch? App je me?🤍